Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Boekjes en Babbels – Kinderboekenweek ‘Bij mij thuis’

25 oktober 09:45 - 10:45

Op woensdag 25 oktober organiseren we weer een Boekjes en Babbels ochtend in Bibliotheek Nunspeet. Boekjes en Babbels is een maandelijks voorlees-speel-muziek-uurtje voor (groot)ouders en hun kinderen van 0 tot 4 jaar. Kom samen met je kind lekker luisteren naar verhalen, zingen en spelen!

Daarnaast kun je onder het genot van een kop koffie ervaringen uitwisselen met andere (groot)ouders. We hebben elke maand een nieuwe thema. We lezen voor en we hebben diverse activiteiten binnen het thema voor peuter en kleuters. Je kunt gratis meedoen.

Kinderboekenweek ‘Bij mij thuis’
In de maand oktober staat het Kinderboekenweek thema ‘Bij mij thuis’ centraal. We gaan voorlezen uit boeken over familie en leren van alles over verschillende familieleden. Mag je bij jou thuis ook altijd klimmen op de bank? En er zijn heel veel verschillende soorten huizen, hoe ziet die van jullie eruit? We lezen voor uit verschillende boekjes en gaan fijn bewegen op muziek. Neem vooral je biebpas mee om een boek voor jezelf en je kleintje na het voorlezen mee te nemen.

Kom jij ook? We kijken naar je uit in de Bibliotheek van Elspeet!

Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert Boekjes en Babbels samen met Kinderopvang Vrij Spel en het Dorpshuis.

Gegevens

Datum:
25 oktober
Tijd:
09:45 - 10:45

Locatie

Kulturhus Elspeet