Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Boekjes en Babbels met als thema Lente

15 maart 09:45 - 11:15

Op woensdag 15 maart organiseren we een Boekjes en Babbels ochtend in Elspeet samen met kindcentrum Vrij Spel en het Kulturhus Elspeet. Boekjes en Babbels is een maandelijks voorlees-speel-muziek-uurtje voor (groot)ouders en hun kinderen van 0 tot 4 jaar. Kom samen met je kind lekker luisteren naar verhalen, zingen en spelen!

Daarnaast kun je onder het genot van een kop koffie ervaringen uitwisselen met andere (groot)ouders en advies vragen. We hebben elke maand een thema die we bespreken, maar ook andere dingen komen aanbod.

Dit keer staat de ochtend in het teken van de lente.Binnen in de bibliotheek gaan we fijn voorlezen en knutselen van 9.45 tot 11.15 uur. Deze ochtend organiseren we samen met Vrij Spel en het Kulturhus elke 3e woensdag van de maand.

De Bibliotheek in het Kulturhus is dan ook de plek waar ouders en verzorgers elkaar ontmoeten om even bij te kletsen. Een plek om op adem te komen of verhalen te delen; een plek om te luisteren en advies te geven of te krijgen. Kortom herkenning en erkenning, door, voor en met andere (groot) ouders. Dit alles onder het genot van een kopje koffie en thee. De toegang is gratis.

Kom jij ook? We kijken naar je uit in de Bibliotheek van Elspeet!

Gegevens

Datum:
15 maart
Tijd:
09:45 - 11:15