Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Boekjes en Babbels met als thema Media Ukkie dagen

19 april 09:45 - 11:15

Op woensdag 19 april organiseren we een Boekjes en Babbels ochtend in Elspeet samen met kindcentrum Vrij Spel en het Kulturhus Elspeet. Boekjes & Babbels is een maandelijks voorlees-speel-muziek-uurtje voor (groot)ouders en hun kinderen van 0 tot 4 jaar. Kom samen met je kind lekker luisteren naar verhalen, zingen en spelen!

Daarnaast kun je onder het genot van een kop koffie ervaringen uitwisselen met andere (groot)ouders en advies vragen. We hebben elke maand een thema die we bespreken, maar ook andere dingen komen aanbod.

Dit keer gaan we aan de slag met mediaopvoeding en gaan we apps proberen voor kleuters. Worstel jij als ouder/verzorger ook met wat te doen met digitale media en mediaopvoeding? Wij laten deze ochtend educatieve opties zien die bijdragen aan ene gezonde mediaopvoeding voor de allerkleinste. Kom jij ook met je kleuter of baby tijdens deze media ukkiedagen?

Binnen in de bibliotheek gaan we fijn voorlezen fijn voorlezen en nog veel meer van 9.45 tot 11.15 uur onder de naam Boekjes en Babbels steeds op de derde woensdag van de maand.

De Bibliotheek in het Kulturhus is dan ook de plek waar ouders en verzorgers elkaar ontmoeten om even bij te kletsen. Een plek om op adem te komen of verhalen te delen; een plek om te luisteren en advies te geven of te krijgen. Kortom herkenning en erkenning, door, voor en met andere (groot) ouders. Dit alles onder het genot van een kopje koffie en thee. De toegang is gratis.

Kom jij ook? We kijken naar je uit in de Bibliotheek van Elspeet!

Gegevens

Datum:
19 april
Tijd:
09:45 - 11:15

Locatie

Kulturhus Elspeet