Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boekjes en Babbels met als thema Op de Boerderij

17 mei 09:45 - 11:15

Op woensdag 17 mei organiseren we een Boekjes en Babbels ochtend in Elspeet samen met kindcentrum Vrij Spel en het Kulturhus Elspeet . Boekjes en Babbels is een maandelijks voorlees-speel-muziek-uurtje voor (groot)ouders en hun kinderen van 0 tot 4 jaar. Kom samen met je kind lekker luisteren naar verhalen, zingen en spelen!

Daarnaast kun je onder het genot van een kop koffie ervaringen uitwisselen met andere (groot)ouders en advies vragen. We hebben elke maand een thema die we bespreken, maar ook andere dingen komen aanbod.

Dit keer gaan we fijn voorlezen uit boeken die over de boerderij gaan en hebben we allerlei activiteiten rondom dit thema. Kom jij knuffelen met konijntjes of andere boerderij dieren? En weet jij hoe erg hooi kriebelt? Kom jij ook met je kleuter of baby?

Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen enkele enthousiaste ouders elke maand een gezellige inloopochtend waarin we fijn voorlezen van 9.45 tot 11.15 uur onder de naam Boekjes en Babbels steeds op de derde woensdag van de maand.

De Bibliotheek in het kulturhus is dan ook de plek waar ouders en verzorgers elkaar ontmoeten om even bij te kletsen. Een plek om op adem te komen of verhalen te delen; een plek om te luisteren en advies te geven of te krijgen. Kortom herkenning en erkenning, door, voor en met andere (groot) ouders. Dit alles onder het genot van een kopje koffie en thee. De toegang is gratis.

Kom jij ook? We kijken naar je uit in de Bibliotheek van Elspeet!

Gegevens

Datum:
17 mei
Tijd:
09:45 - 11:15