Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Boekjes en Babbels met als thema Zomer en Muziekfeest

21 juni 09:45 - 11:15

Op woensdag 21 juni organiseren we een Boekjes en Babbels ochtend in Elspeet samen met kindcentrum Vrij Spel en het Kulturhus Elspeet . Boekjes & Babbels is een maandelijks voorlees-speel-muziek-uurtje voor (groot)ouders en hun kinderen van 0 tot 4 jaar. Kom samen met je kind lekker luisteren naar verhalen, zingen en spelen!

Daarnaast kun je onder het genot van een kop koffie ervaringen uitwisselen met andere (groot)ouders en advies vragen. We hebben elke maand een thema die we bespreken, maar ook andere dingen komen aanbod.

Dit keer is er een zomerfeest tijdens deze ochtend. We gaan fijn voorlezen uit boeken die over de zomer en we gaan zingen en knutselen binnen dit thema. Kom jij ook met je kleuter of baby naar het zomerfeest deze ochtend?

Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen enkele enthousiaste ouders elke maand een gezellige inloopochtend waarin we fijn voorlezen van 9.45 tot 11.15 uur onder de naam Boekjes en Babbels steeds op de derde woensdag van de maand.

De Bibliotheek in het Kulturhus is dan ook de plek waar ouders en verzorgers elkaar ontmoeten om even bij te kletsen. Een plek om op adem te komen of verhalen te delen; een plek om te luisteren en advies te geven of te krijgen. Kortom herkenning en erkenning, door, voor en met andere (groot) ouders. Dit alles onder het genot van een kopje koffie en thee. De toegang is gratis.

Kom jij ook? We kijken naar je uit in de Bibliotheek van Elspeet!

Gegevens

Datum:
21 juni
Tijd:
09:45 - 11:15