Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Boekjes en Babbels – Warme december dagen

20 december 09:45 - 10:45

Op woensdag 20 december organiseren we weer een Boekjes en Babbels ochtend in bibliotheek Nunspeet. Boekjes & Babbels is een maandelijks voorlees-speel-muziek-uurtje voor (groot)ouders en hun kinderen van 0 tot 4 jaar. Kom samen met je kind lekker luisteren naar verhalen, zingen en spelen!

Daarnaast kun je onder het genot van een kop koffie ervaringen uitwisselen met andere (groot)ouders. We hebben elke maand een nieuwe thema. We lezen voor en we hebben diverse activiteiten binnen het thema voor peuter en kleuters. Deelname is gratis.

Warme december dagen
Het wordt nu echt koud buiten, tijd om fijn warm bij de kachel te luisteren naar verhalen en spelletjes met elkaar te spelen. We gaan daarna aan de slag met een heel groot spel dat we in de bibliotheek gaan spelen met elkaar. We sluiten weer af met een verhaaltje en een dansje met de voorleestrom. Neem vooral je biebpas mee om een boek voor jezelf en je kleintje na het voorlezen mee te nemen. Nog geen lid? Geen probleem. We schrijven kinderen tot 17 jaar gratis in!

Kom jij ook? We kijken naar je uit in de Bibliotheek van Elspeet!

Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert Boekjes en Babbels samen met Kinderopvang Vrij Spel en het Dorpshuis.

Gegevens

Datum:
20 december
Tijd:
09:45 - 10:45

Locatie

Kulturhus Elspeet