Meteen naar de inhoud

Doe mee aan het inwonersonderzoek Sociale Basis van de gemeente Nunspeet

  • door

Gemeente Nunspeet is een krachtige, kansrijke samenleving. De onderlinge betrokkenheid is groot. In de kernen, wijken en buurten gebeurt veel. Inwoners kijken naar elkaar om en bieden elkaar steun en hulp waar dat nodig is. Voor diegenen die het, om wat voor reden dan ook, (even) niet redden, bieden we als samenleving ondersteuning en is er een vangnet. Buren, familie, vrienden, de school, werk, vrijwilligersorganisaties, kerken, sportverenigingen, gemeente en (welzijns)instellingen en vele anderen, dragen bij aan het welzijn van onze inwoners.

Deze sociale basis koesteren we als gemeente en willen we waar nodig ondersteunen en versterken, zodat iedereen mee kan blijven doen, ongeacht leeftijd, afkomst of hulpvraag.

We zijn benieuwd hoe de inwoners van de vier kernen Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten deze sociale basis ervaren. Hoe verbonden voelen de inwoners zich met de buurt waarin zij wonen? Wat zijn belangrijke contacten voor inwoners? Welke zorgen hebben zij voor de toekomst? En hoe ervaren zij bestaande activiteiten en voorzieningen?

Om een antwoord te krijgen op deze vragen nodigen we inwoners uit deel te nemen aan ons inwonersonderzoek sociale basis. Dat kan digitaal via de volgende link of QR-code:

Onder de deelnemers verloot de gemeente Nunspeet 10 cadeaubonnen van 20 euro. De enquête kan tot en met 30 oktober worden ingevuld.

Link: https://reigeronline.nl/socialebasis