Meteen naar de inhoud

Expositie Kiek Kunst in Elspeet groot succes!

  • door

Al vroeg op zaterdag 2 september gingen we aan de slag met de inrichting van de expositie in het Kulturhus in Elspeet. We hadden onze zelf gemaakte schilderijen (zo’n 50 stuks) opgehangen en de schilderplekken klaar gezet, om live te
kunnen schilderen. Sirat (de begeleider van onze schilderclub) liet aan zijn tafels alle technieken en materialen zien die er bij het schilderen aan te pas kunnen komen en er was gelegenheid om zelf het schilderen uit te proberen. Zelfs een prijsvraag(gesponsord door Kreawood uit Harderwijk) ontbrak niet op de expositie. Uiteraard was er ook gedacht aan de innerlijke mens, zelf gebakken taart en snoep voor de kinderen.

Om 13.00 uur zaten we, zo’n twintig kunstenaars er klaar voor! En we werden zeker niet teleurgesteld, want die middag zijn er zo’n 100 bezoekers geweest, hebben er zich 3 potentiële schildercursisten gemeld, zijn er meer dan 30 inzendingen voor de prijsvraag geweest en zijn er 4 schilderijen verkocht. Een geweldig resultaat!
Het allerbelangrijkste was, echter, de warme belangstelling en de waardering van alle bezoekers en de gezelligheid van die middag met elkaar. Vol nieuwe inspiratie beginnen we deze week weer met het samen schilderen.
Zo zie je maar, passie en belangstelling verbindt, ook in Elspeet!