Meteen naar de inhoud

Fietstocht voor jong en oud op 7 mei

  • door

In het kader van de Meimaand Fietsmaand organiseert het Dorpshuis Elspeet op zaterdag 7 mei een fietstocht voor jong en oud. Op deze dag kan je tussen 10.30 en 12.30 uur starten vanaf het Kulturhus/Dorpshuis in Elspeet. Er is keuze uit diverse fietstochten. Om 10.30 uur zal wethouder Mark van de Bunte het startsein geven.

Er zijn fietstochten van 5, 10, 25 en 40 kilometer voor de gewone fiets of een elektrische fiets. Ook is er een mountainbiketocht uitgezet van 25 kilometer. Ter plekke kan je kiezen hoever je wilt fietsen. De kosten zijn € 5,- per persoon.

Voor iedereen is er een gezond lunchpakketje (mede mogelijk gemaakt door Plus Van der Horst Elspeet en Bakker Piet) en na afloop een lekkere smoothie (mede mogelijk gemaakt door Ice & Fries by Danny).  Voor de allerkleinsten is er een kinderparcours uitgezet, waar kinderen gratis gebruik van kunnen maken. Er zijn fietsjes beschikbaar.

Heb je zelf geen goede fiets, of wil je een keer een mountainbike of elektrische fiets proberen? Bij Hazeleger Fietsen kan je tot een week voorafgaand aan de fietstocht een fiets, mountainbike of een elektrische fiets huren. De fietsen staan zaterdag 7 mei voor je klaar bij het Kulturhus/Dorpshuis. Voor informatie over de prijzen en om een fiets te huren kan je terecht op www.fietsverhuurhazeleger.nl

Tot zaterdag 7 mei! Vanaf 10.30 uur staat koffie en thee klaar met wat lekkers. En natuurlijk ranja voor de kinderen. Samen maken we er een mooie dag van! Schrijf je in via onderstaand formulier

We gebruiken uw telefoonnummer alleen indien noodzakelijk voor dit evenement.