Meteen naar de inhoud

Geslaagde activiteiten Kulturhus Elspeet

  • door


In het Kulturhus in Elspeet worden steeds meer activiteiten georganiseerd voor en door de inwoners van Elspeet (en omgeving). In de Week van de Ontmoeting waren er ook twee activiteiten.

Spelletjesmiddag
Op 29 september was er in het Kulturhus een Spelletjesmiddag voor jong en oud georganiseerd. Samen met de kinderen van de BSO (Buitenschoolse Opvang) hebben de bezoekers spelletjes gespeeld. De sjoelbak was bij de ouderen favoriet. Sommige bezoekers hebben alleen gekeken naar de spelende kinderen, maar ook dat was goed. Het was een gezellige middag samen met de kinderen.

Gezamenlijke warme maaltijd
Op zaterdag 1 oktober, was er in het kader van de Week van de Ontmoeting, een warme maaltijd tussen de middag.
En dit was een succes! Met zo’n 20 personen hebben we gezellig samen gegeten. Ook Jennifer Elskamp, wethouder Gemeente Nunspeet, was aanwezig.
De maaltijden waren bereid door een cateraar uit Nunspeet. Alle aanwezigen waren enthousiast en vonden het zeker voor herhaling vatbaar.
Beiden activiteiten gaan we zeker vaker organiseren.
Wie weet zien wij u de volgende keer ook!

Op zoek naar vrijwilligers en bestuursleden
Het Kulturhus is nog op zoek naar vrijwilligers en bestuursleden. Onze vrijwilligers kunnen een vrijwilligersvergoeding ontvangen. Heeft u interesse, neem dan contact op met ons. U kunt mailen naar info@dorpshuiselspeet.nl of bellen met 06–45941472