Meteen naar de inhoud

Gezellige tweedehands kledingmarkt in Kulturhus Elspeet

  • door

Op vrijdagavond 15 september vond voor de tweede keer dit jaar een tweedehands kledingmarkt plaats in het Kulturhus in Elspeet. In maart was er alleen kinderkleding te koop. Dit keer ook volwassen kleding, omdat ook daar vraag naar was.

Geef je kleding een tweede kans
Steeds meer mensen omarmen de trend van tweedehands shoppen. Niet alleen vanwege de besparing op hun portemonnee, maar vooral om een positieve impact op het milieu te hebben.
“Waarom nieuwe kleding kopen als er al zoveel mooie tweedehands kleding beschikbaar is?” merkte een van de verkopers op.

Hoewel het bezoekersaantal dit keer iets lager was dan gehoopt, was de sfeer op de markt bruisend en positief. Bezoekers konden snuffelen tussen de kraampjes, op zoek naar verborgen schatten en unieke kledingstukken. Er waren kraampjes met kleding in alle maten en stijlen, waardoor iedereen iets naar zijn smaak kon vinden.
De organisatoren van de tweedehands kledingmarkt kijken tevreden terug op het evenement en zijn vastbesloten om het volgend jaar weer te organiseren. Zowel in het voorjaar als najaar.

Dus, noteer het alvast in je agenda: volgend jaar kun je opnieuw genieten van duurzame mode en geweldige koopjes op de tweedehands kledingmarkt in Elspeet!