Meteen naar de inhoud

Groot succes voor Musicalschool Elspeet in herfstvakantie

  • door

In de afgelopen herfstvakantie kregen de kinderen uit Elspeet de kans om hun creatieve talenten te ontdekken tijdens de Musicalschool. Deze musical werd georganiseerd door Kindcentrum Vrij Spel in samenwerking met het Kulturhus  en Cultuurkust, met steun van het Van den Broek Lohman Fonds uit Nunspeet.

Gedurende vier dagen werkten tien kinderen intensief samen met docenten van Cultuurkust aan de musical “De stoep is van iedereen.” De afsluitende voorstelling op vrijdag 20 oktober was een spannende, maar mooie ervaring. Ouders, familie en vrienden zagen hoe deze jonge sterren schitterden op het podium. Het enthousiasme was groot.

Na de voorstelling genoten de aanwezigen van een kopje koffie, waarbij ze napraatten over de prachtige prestaties van de kinderen. Het was niet zomaar een voorstelling; het was een onvergetelijk feest vol talent, passie en vreugde.

Dank aan alle betrokkenen voor deze bijzondere week vol creativiteit en saamhorigheid. Op naar nog meer inspirerende projecten in de toekomst!