Meteen naar de inhoud

Samen terugkijken en vooruitkijken in het Kulturhus Elspeet op maandag 13 maart

  • door

Vorig jaar februari organiseerde het bestuur van Stichting Dorpshuis Elspeet een informatieavond in het Kulturhus. Na ruim 3 jaar van overleggen met diverse belanghebbende partijen was het gelukt om het Kulturhus weer functioneel te maken voor en door Elspeters.

Activiteiten in 2022
We zijn nu een jaar verder. Vol trots kunnen wij melden dat in 2022 al diverse activiteiten zijn georganiseerd door en voor Elspeters. Zoals een fietstocht, gezamenlijke warme maaltijden, een geweldige sinterklaasintocht, een spelletjesmiddag, we hebben met kinderen vogelhuisjes getimmerd in de herfstvakantie en er zijn diverse workshops bloemschikken georganiseerd.  Dit alles met de hulp van zo’n 20 vrijwilligers.

Verhuur van zalen
Daarnaast weten ook steeds meer particulieren, bedrijven en verenigingen het Kulturhus te vinden. Zij huren in het Kulturhus een zaaltje voor een vergadering of een feestje. Voor het Kulturhus een mooie manier om extra financiële middelen te realiseren. Informatie over de tarieven zijn te vinden op de website.

Vooruitblik 2023
In 2023 gaan we nog veel meer activiteiten organiseren. Op onze website zijn alle activiteiten te zien die zijn gepland. Elke keer komen daar nieuwe activiteiten bij. Via facebook worden deze activiteiten gedeeld.

Veel van deze activiteiten organiseren we met onze partners, de bibliotheek Noordwest Veluwe, Cultuurkust, Kindcentrum VrijSpel en het Elspeetse Fanfare Korps die ook in het Kulturhus zijn gevestigd.

We willen graag van de inwoners van Elspeet horen of zij tevreden zijn over de activiteiten die we organiseren. We doen het namelijk voor de inwoners van Elspeet! Daarom organiseren we op maandag 13 maart een informatieavond voor belangstellenden. Iedereen is van harte welkom. De avond start om 19.30 uur. Vanaf 19.15 uur staat de koffie en thee klaar.