Meteen naar de inhoud

Succesvolle Fietsavontuur

  • door

Op zaterdag 4 mei was er voor de fietsliefhebbers de jaarlijkse fietstocht, georganiseerd door het Kulturhus Elspeet. Vanaf 10.30 uur verzamelden de eerste fietsers zich bij het Kulturhus. Voor iedereen was er een kopje koffie of thee en wat lekkers.

Rond 11.00 uur gaf wethouder Wichert Stoffer het officiële startsein. Wichert zelf reed ook mee met de mountainbikeroute.

Verschillende fietstochten
Van korte tot lange afstanden, er was voor elk wat wils, met routes variërend van 5, 10, 25 tot zelfs 40 kilometer. Voor de avonturiers onder ons was er ook een gezamenlijke mountainbikeroute beschikbaar.

Natuurlijk werd ook innerlijke mens niet vergeten! Alle deelnemers werden voorzien van een smakelijk lunchpakketje om de energie op peil te houden tijdens de fietstocht
Al met al was het een geslaagde dag met prachtig weer, een opgewekte sfeer, enthousiaste deelnemers en uitstekende catering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Volg ons op Facebook en Instagram
Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten die we organiseren, zodat je er de volgende keer ook bij kunt zijn? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Voor meer informatie zie ook onze website www.kulturhuselspeet.nl