Meteen naar de inhoud

Geslaagde fietstocht vanuit Dorpshuis Elspeet

  • door

Op zaterdag 7 mei was het zover. De eerste officiële activiteit georganiseerd door Stichting Dorpshuis Elspeet. En het was een groot succes!
Wethouder Mark van de Bunte was op zijn mountainbike uit Nunspeet gekomen om mee te fietsen.
Om 10.30 uur gaf hij het officiële startsein door kinderen die aanwezig waren het lint te laten doorknippen.

Men kon kiezen uit een fietstocht van 15, 25 of 40 kilometer voor de gewone en/of elektrische fiets of een mountainbiketocht van 25 kilometer. De fietstochten had Hazeleger Fietsen voor ons uitgezet. Ruim 50 mensen hebben mee gefietst.

Voordat men vertrok kreeg iedereen koffie/thee en een lekker Veluws keitje van Bakker Piet. Voor onderweg kreeg iedereen een lunchpakketje mee.
Na afloop was er voor iedereen een lekker smoothie. Deze smoothies waren door Ice & Fries by Danny speciaal voor deze fietstocht gemaakt. En ze waren erg lekker!! Ook was er een Smoothiefiets aanwezig waarmee je zelf een smoothie kon maken. Deze fiets hadden we in bruikleen van Nunspeet Beweegt. Mark heeft natuurlijk zijn eigen smoothie gemaakt.

Voor de kinderen was er een springkussen aanwezig en er was een kinderparcours  uitgezet. Ook de buurtkinderen wisten ons te vinden en hebben lekker kunnen spelen.

Al met al was het een zeer geslaagde dag. We hadden prachtig weer, de sfeer was goed, de mensen waren enthousiast, de fietstochten waren mooi en de catering was prima verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Volg ons op Facebook en Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de activiteiten die we organiseren, zodat je er de volgende keer ook bij kunt zijn. Voor meer informatie zie ook onze website www.dorpshuiselspeet.nl
Met dank aan Regiobank voor de wielerboog, Hazeleger Fietsen voor de fietstochten, Plus van der Horst en Bakker Piet voor de lunchpakketjes en het Veluws keitje, Ice & Fries by Danny voor de smoothies en Nunspeet Beweegt voor de Smoothiefiets.

Ook voor mountainbikers was er een fietstocht uitgezet
Heerlijke smoothies gemaakt door
Ice & Fries by Danny
Mark maakt zijn eigen smoothie
Een openingswoord door Paulien van Triest, bestuurslid van Stichting Dorpshuis Elspeet
En vooraf natuurlijk voor iedereen koffie en thee!